Referenties

Wat zeggen anderen over ons

Via een collega kwam ik in contact met Lianne. Ik kon al snel terecht voor een kennismaking. De aanpak van Queenfishers sprak me gelijk erg aan: overzichtelijk en daadkrachtig! De coachingsgesprekken met Bianka inspireerden me om actief aan de slag te gaan met netwerkgesprekken en andere loopbaan acties. Het was erg fijn met haar te kunnen sparren. Zeker als zich ineens heel veel opties en kansen aandienen waardoor je even focus nodig hebt. Het traject bij Queenfishers heeft me echt geholpen om zelfverzekerd een volgende stap te maken. Rondkijken en onderzoeken wat bij je past is een stuk makkelijker met de juiste handvaten, zoals de Loopbaanscan. Binnenkort start ik met mijn nieuwe baan, wat een fijn vooruitzicht! Bedankt Lianne en Bianka, en natuurlijk ook Stella voor de geweldige foto's!

Saskia Hassinck
Manager WMO
Ik heb 9 jaar lang als projectleider en teamleider in de e-commerce gewerkt, allemaal bij hetzelfde bedrijf. Dit beviel al een tijdje niet meer en onlangs had ik mijn ontslag genomen om de tijd te nemen om te overdenken of de sector en functie (nog) wel bij mij past. Ook wou ik breder gaan kijken dan wat ik zelf al kende. Ik was aanvankelijk sceptisch over hoe duidelijk een specifieke sector en functie naar voren zouden komen tijdens het traject, maar die twijfels bleken ongegrond. Tijdens de loopbaansessies viel alles op zijn plaats. Bianka heeft me geholpen om weer helderheid en duidelijke focus te krijgen over welke richting ik wil inslaan. Dankjewel voor het begeleidende traject.

Tim Klaassen
Project-/teamleider ICT
Vanaf ons eerste contactmoment voelde het heel vertrouwd en laagdrempelig. Lianne luistert en vertaalt heel concreet mijn vragen naar een plan. Het loopbaancoachingtraject is duidelijk maatwerk en je voelt je snel op je gemak. Een veilige, belangstellende omgeving met een leuk team! Het heeft mij waardevolle inzichten gegeven en laten zien waar mijn kracht ligt. Samen met Bianka heb ik goede gesprekken gehad en ben ik een andere weg ingeslagen. Lianne en Bianka bedankt voor jullie begeleiding, precies waar ik naar op zoek was.

Betty Hadders
Adviseur | Learning & Development
In samenwerking met Lianne heb ik als zij-instromer mijn overstap naar het onderwijs vorm kunnen geven. In korte tijd heeft de samenwerking vele contacten in het onderwijs opgeleverd, hetgeen meteen een baan als leerkracht in het basisonderwijs heeft opgeleverd. Bedankt voor je enthousiaste deskundige bijdrage Lianne. Wil je ook een carrièreswitch maken, ik kan Lianne zeker aanbevelen!
Anja Elting
Leraar basisonderwijs bij Schoolbestuur Lauwers en Eems
Lianne heeft mij uitstekend begeleid op weg naar de volgende stap in mijn loopbaan. Ze is deskundig, scherp en enthousiast. Ze heeft mij geholpen te bepalen wat ik echt belangrijk vind in mijn werk en hoe ik daar kan komen. Dat is soms confronterend of spannend maar gebeurt altijd met het goede resultaat voor ogen.

Lianne is makkelijk benaderbaar om even te sparren en coacht je rondom belangrijke gesprekken. Bovendien is het ook nog heel gezellig. Kortom, ik kan haar begeleiding van harte aanbevelen.
Sippy van der Meer
Fractievoorzitter PvdA DFM / projectleider HRM
Als je besluit dat je wat anders wilt in je werk, dan is het tijd om eens te bellen met de Queenfishers. Via Lianne en de mensen waarmee ze werkt werd mij duidelijk wat ik het leukst vind in mijn werk, wat energie slurpt en wat dus niet goed voor mij is. Mede door haar inspanningen zat ik snel weer op een fijne plek.

De begeleiding van Lianne was een waardevolle en tegelijkertijd gezellige tijd, die ik een ieder in de zelfde omstandigheden toe wens!
Esther Ten Wolde
Programmamanager | Projectleider | Noord-Nederland
Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest bij dezelfde werkgever had ik voor mezelf besloten dat het tijd was voor wat anders. Wat 'dat anders' inhield had ik op dat moment geen flauw benul van. Om die reden ben ik op zoek gegaan naar een loopbaanadviseur die me daarbij kon helpen. De website van de Queenfishers sprak mij direct aan en het is een goede keuze gebleken. De Queenfishers hebben een heel mooi stappenplan dat op maat kan worden gemaakt, naar waar jouw behoefte ligt. We zijn gestart met wat testen om uit te vinden waar mijn competenties liggen en wat voor banen en werkomgeving hierbij zouden passen. Met de uitkomst van deze testen zijn we aan de slag gegaan. De Queenfishers hebben mij geholpen met een nieuw cv, hebben mij geïntroduceerd bij bedrijven voor netwerkgesprekken en zijn actief op zoek gegaan naar passende vacatures. Toen het zover was dat ik bij een potentieel nieuwe werkgever op gesprek kon hebben de Queenfishers direct tijd voor mij vrij gemaakt om mij voor te bereiden op dit gesprek. Met hun goede tips en adviezen ben ik op gesprek gegaan en mag ik nu met trots zeggen dat ik een hele mooie nieuwe baan heb gevonden! Heel hartelijk dank Lianne en Bianka voor jullie goede en warme begeleiding!
Kirsten Vegt
Sales Director
Ben je toe aan die volgende stap? Met Lianne aan je zijde heb je een geweldige partner in je zoektocht. Ze weet in de gesprekken met jou de juiste vragen te stellen en zal je begrenzen als er zaken zijn die je afleiden van het uiteindelijke doel: die mooie nieuwe baan.

Je maakt in je eigen tempo zelfverzekerd keuzes en onderneemt actie, terwijl Lianne voor je klaarstaat met haar enthousiasme en expertise en je coacht op die momenten waarvan je niet wist dat je het nodig had.

Spannend en confronterend? Absoluut. En altijd geserveerd met een vrolijke glimlach en een goede kop koffie.
Martine Hamar de la Brethonière
Teamleider
Zoek je loopbaanbegeleiding, en hou je van netwerken? Kies dan voor loopbaanbegeleiding bij Queenfishers! Ik heb een zeer fijne en positieve ervaring met Queenfishers. Vanaf het moment dat ik binnenstapte, begon de positiviteit al te stromen. Vanaf de intake tot de afsluiting, kwam er 1 brok enthousiasme op me af! Queenfishers begeleidt je bij het inventariseren naar wat je echt wilt in een nieuwe uitdaging, kijkt waar je kwaliteiten liggen en maakt een totaal nieuw CV met je klaar en daarmee gaat men netwerken in zowel hun grote netwerk als je eigen netwerk. Je LinkedIn pagina krijgt een nieuwe uitstraling, zodat die nieuwe werkgever jou sneller kan vinden. Ik kreeg energie van de begeleiding en was binnen een half jaar aan de slag in de sector waar mijn hart ligt. Dat was belangrijk voor me, kijken waar je hart ligt. Queenfishers geeft advies, maar jij bent aan zet om je te presenteren. Ook daar kreeg ik tips voor, Superfijne begeleiding!!

Weet jij niet wat je wilt qua werk, neem dan contact op met Queenfishers, zij helpen je graag terug te gaan naar de basis en te zoeken naar jouw perfecte baan.
Gerlinda ten Bos
Recruiter Elzinga Groep
Bij aanvang van de loopbaancoaching was het doel om mijzelf een spiegel voor te houden. Welke rollen, functies wel en niet bij mij passen, waar mijn interesses liggen en van welke werkzaamheden ik energie krijg of welke juist energie kosten. Zowel zakelijk als privé. Het is waardevol om jezelf af en toe een spiegel voor te houden, en met hulp van de gebruikte tests en de gesprekken met Bianka is dat prima gelukt!
Joost
Projectmanager