Jobhunt

Voor de beste match tussen mensen en carrières

Bij ons sta jij als mens centraal. We willen jou écht leren kennen.

Samen vinden wij jouw nieuwe, goed passende baan.

Het kennismakingsgesprek

We beginnen een traject altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij vinden het, net als jij, heel belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen we jou direct vertellen hoe je traject eruit zou kunnen zien. Zo kijken we of je al arbeidsmarktklaar bent. Met andere woorden; heb je al een duidelijke focus en weet je goed wie je bent, wat je kunt en wat je wilt op de arbeidsmarkt? Ben je nog niet zo ver? Dan beginnen we een traject met loopbaancoaching om antwoorden op deze vragen te vinden.

Jobmarketing

Heb je een duidelijke focus dan helpen we je aan een professioneel cv, een effectief LinkedIn profiel, een perfecte pitch en een zakelijke profielfoto. Zo kun je met een gerichte, zakelijke profilering de arbeidsmarkt betreden.

Netwerken & solliciteren; op naar die nieuwe baan!

Je weet heel goed wat je wilt, wat je te bieden hebt en wat je nodig hebt om werkgeluk te ervaren. Je zakelijke profilering is op orde. Nu is het tijd om samen met jou de arbeidsmarkt op te gaan. We bieden je alle mogelijke hulp om jou verder te helpen op weg naar die nieuwe, goed passende baan. Persoonlijk. Op maat. We benaderen de voor jou passende organisaties binnen ons grote, warme netwerk in Noord-Nederland waar voor jou kansen zouden kunnen liggen.

We zorgen ervoor dat je, goed voorbereid, bij de juiste persoon aan tafel komt. Zo ben je al in beeld voordat er een vacature ontstaat. En dan komt jouw baan voorbij… We helpen je met het schrijven van een goede sollicitatiebrief, we bereiden je voor op je gesprekken, we denken met je mee en adviseren je bij de arbeidsvoorwaardelijke onderhandelingen. We zijn er voor je tot aan de finish; tot aan die nieuwe baan!