Coaching

Haal het beste uit jezelf én je loopbaan

Om gericht sturing te geven aan je loopbaan, moet je eerst jezelf goed kennen en antwoorden vinden op de vragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Door middel van coaching ontdek je je talenten, je drijfveren, je competenties én datgene waar jij energie van krijgt. Heel belangrijk om de juiste te stap te zetten en… die baan, waar jij echt werkgeluk gaat ervaren, te veroveren.

Loopbaancoaching

Wat past nou echt bij mij? Waarin onderscheid ik mij van anderen? Hoe profileer ik mijzelf? Zit ik nog op de juiste plek binnen de organisatie? Hoe ga ik om met mijn baanverlies? Dit zijn vragen die we veelal tegenkomen. In een aantal persoonlijke coachingsgesprekken, altijd ondersteund met gevalideerde loopbaan- en persoonlijkheidstesten, krijg je helder wat je kwaliteiten en mogelijkheden zijn. Zo kun je concreet aan de slag om gericht die volgende stap in je carrière te zetten.

Persoonlijke effectiviteit

Hoe leer ik handelen vanuit zelfkennis en zelfvertrouwen? Hoe oefen ik constructief invloed uit op mijn werkende leven? Hoe profileer ik mezelf beter binnen de organisatie? Hoe creëer ik een betere werk-privé balans? Om een antwoord op deze vragen te krijgen en daar ook naar te leren handelen, zetten we coaching op persoonlijke effectiviteit in. Je leert hoe je het beste uit jezelf kunt halen.