Coaching

Haal het beste uit jezelf én je loopbaan

Om sturing te geven aan je loopbaan, moet je eerst jezelf kennen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Door middel van coaching ontdek je waarin jij je onderscheidt van de ander en waar je energie van krijgt. Zo zet jij gemotiveerd een reële stap naar die nieuwe baan.

Wat past bij mij? Wat zijn mijn talenten? Hoe profileer ik mijzelf? Zit ik nog op de juiste plek binnen de organisatie? Hoe ga ik om met mijn baanverlies? Dit zijn vragen die we veel tegenkomen. In een aantal persoonlijke gesprekken, soms ondersteund met gevalideerde testen, krijg je helder wat je kwaliteiten en mogelijkheden zijn. Zo kun je concreet aan de slag om de volgende stap in je carrière te zetten.

Hoe leer ik handelen vanuit zelfkennis en zelfvertrouwen? Hoe oefen ik constructief invloed uit op mijn werkende leven? Hoe profileer ik mezelf beter? Om een antwoord op deze vragen te krijgen zetten we coaching op persoonlijke effectiviteit in. Je leert hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Zo wordt duidelijk wat jouw volgende stap moet zijn.