Referenties

Logo

Lianne Scholtissen van Queenfishers helpt ons al meer dan 5 jaar met het werven van ons personeel. Tot nu toe is het steeds gelukt om de perfecte match te vinden - ook in deze krappe arbeidsmarkt. De geworven collega’s werken hier nog steeds. Bij ons staan werkgeluk, passie voor Groningen en vrijheid centraal. We vragen veel van je, maar je krijgt ook veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Lianne snapt dat als geen ander. Ze is een hele fijne regisseur van het proces en ontzorgt ons op alle fronten. Al met al een hele fijne partner in werving & selectie.

Barbara Risselada-Lutz - Juli 2022
Directeur-bestuurder Marketing Groningen

Logo

Voor de werving van een nieuwe Teammanager bij Prolander hebben we de hulp van Queenfishers ingeschakeld. Ik kwam in contact met Lianne en meteen vanaf het begin hadden we een goede klik. Door haar enthousiasme en het meedenken met onze vraag konden we vrijwel meteen aan de slag. We hebben voor de werving eerst samen gekeken naar de vacaturetekst en daarna heeft ze met veel verschillende collega’s gesproken om onze organisatie goed te leren kennen. Deze twee acties vormde de basis voor het zoeken naar een nieuwe teammanager. Door de combinatie van Lianne’s eigen netwerk en de sollicitanten die reageerden op de vacature hadden we ondanks de krappe arbeidsmarkt toch een breed aanbod. Lianne heeft voor ons de eerste selectiegesprekken gevoerd en daarna de meest geschikte kandidaten aan ons voorgelegd. Na zorgvuldige interne gesprekken met de kandidaten hebben we uiteindelijk, unaniem, de perfecte kandidaat kunnen kiezen. Mede door de flexibiliteit van Lianne heeft de hele werving en selectie heeft maar iets meer dan een maand geduurd. De samenwerking is ons zo goed bevallen dat we die voortzetten. Lianne gaat ons namelijk ondersteunen in het vormgeven van onze arbeidsmarktstrategie."

Erwin Bartelds - September 2022
Prolander

Logo

Queenfishers is voor het Noord Nederlands Orkest op zoek gegaan naar de perfecte kandidaat voor de functie Specialist Communicatie & Marketing. Queenfishers heeft een groot netwerk van potentiële werkzoekenden, kennis van de arbeidsmarkt en inzicht in loopbaankansen om geschikte personen te bereiken. Wat zijn wij blij dat de zoektocht van Lianne Scholtissen, door haar betrokkenheid, gedrevenheid en enthousiasme, succesvol is geweest. Wij hebben een hele goede en leuke collega welkom mogen heten bij het team Publiek & Markt van het Noord Nederlands Orkest.

Hedi Boersema, adviseur P&O en Anthonie Feenstra, teamleider Publiek en Markt - September 2022
Noord Nederlands Orkest