Over ons

Over QueenfishersOns logo is een ijsvogel. Een kingfisher. Wij zijn Queenfishers. Altijd doelgericht op zoek naar de beste match tussen mensen en carrières. Mensen en organisaties. Met een heldere visie op de arbeidsmarkt anno nu.

IJsvogels vind je bij helder water. Op plekken waar de natuur in evenwicht is. Een ijsvogel zit met enorme concentratie op een takje het water in te kijken. Doelgericht en in een rechte lijn duikt hij het water in waar hij een visje weet te vangen. Een ijsvogel kan niet zwemmen, maar door zijn behendigheid weet hij van het water los te komen om zijn vis op te eten.

Net als de ijsvogel staat Queenfishers voor voorspoed, loyaliteit en doelgerichtheid. Wij doen ons werk met aandacht en gaan voor succes en resultaat.

Voor Queenfishers is het belangrijk jouw ambities, talenten en persoonlijkheid zichtbaar te maken. Zodat je trots bent op jezelf. Op je organisatie. Dan nemen we actie om die baan te veroveren. Om de beste kandidaat te vinden en te binden. Om te gaan voor de beste match tussen mens en carrière en organisatie en professional.