Jobmarketing

Eerste hulp bij solliciteren

Als je nog niet helemaal arbeidsmarktklaar bent bieden we je eerste hulp bij de belangrijkste uitdagingen van het solliciteren. Praktische ondersteuning waarmee je goed voorbereid die baan kunt veroveren!

In een cv sessie nemen we jouw hele loopbaan met je door. We werken aan een cv gericht op het werk dat je in de toekomst wilt gaan doen. Je nieuwe cv trekt meteen de aandacht en vergroot de kans op uitnodiging voor een sollicitatiegesprek enorm. Aan de hand van je nieuwe cv perfectioneren we meteen je LinkedIn. Een goede investering voor de rest van je loopbaan.

Je Perfect Pitch komt voort uit je cv- en LinkedIn sessie. Een pitch is een korte presentatie waarin je vertelt wat jij als persoon te bieden hebt. In een paar zinnen overtuig je je gesprekspartner van jouw toegevoegde waarde. Wanneer je in korte tijd enthousiast kunt vertellen over wat jij te bieden hebt, straal je zelfvertrouwen uit. Je zorgt ervoor dat je gesprekspartner jou onthoudt en weet waarvoor hij jou kan benaderen.

Een goede zakelijke profielfoto op je LinkedIn en cv is van essentieel belang om de juiste indruk te maken op je toekomstige werkgever. Als recruiters weten wij als geen ander dat je foto de eerste indruk is en daardoor heel bepalend. Queenfishers werkt samen met een professionele fotograaf om de juiste profielfoto voor je LinkedIn en cv te maken.