Jobhunt

Voor de beste match tussen mensen en carrières

Bij uitzendbureaus ben je vaak een van de velen. Queenfishers pakt het anders aan.
Bij ons sta jij als mens centraal. Dat betekent dat we jou echt willen kennen. Samen vinden wij jouw nieuwe baan.

We beginnen het traject met een Queenfishers Intake. Een gesprek waarin we elkaar leren kennen en kijken of je arbeidsmarktklaar bent. Dat wil zeggen dat je weet wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Kun je dit helder verwoorden en komt dit overeen met je cv, LinkedIn en pitch? Dan gaan we meteen aan de slag op weg naar die nieuwe baan. Ben je nog niet zo ver? Dan beginnen we eerst met coaching.

We helpen aan een professioneel en gericht cv, een effectief LinkedIn profiel, een perfecte pitch en een zakelijke profielfoto. Zo kun je met een professionele profilering de arbeidsmarkt betreden.

Ben je arbeidsmarktklaar, dan gaan we samen met jou de markt op. We bieden je alle mogelijke hulp om je verder te helpen op weg naar een nieuwe baan. We zoeken geschikte organisaties waar voor jou kansen kunnen liggen. We regelen netwerkgesprekken zodat je bij de juiste mensen aan tafel komt. Zo ben je al in beeld voordat er een vacature ontstaat. Ook stages en detacheringen kunnen zinvol zijn. Alles met één doel: die nieuwe baan.